Termékek

Linzer- és aprósüteménygyártó gépsor

A gépsor részei:

  1. Mikrokomponens adagoló rendszer

A berendezés a kicsi és közepes méretű komponensek receptmanager által vezérelt mérését grammra pontosan lehetővé teszi.

  • 6 tartályos mikrokomponens adagoló rendszer
  • tartályok anyaga: rozsdamentes acél
  • tartályok űrtartalma: 200 liter/tartály
  • tartályok átmérője: 600 mm
  • behordás: nagy pontosságú beszállító csigákkal történik
  • kitárolás: szalagmérleggel ellátott szállítószalagon keresztül
  • cellás adagolóval fluid szállítással a bemérő tartályba
  • receptúra managerrel,
  • 30 tárolható programmal,
  • érintőkijelzős vezérlővel
  1. 100 liter/óra teljesítményű vízhűtő berendezés
  2. 3 utas digitális vízkeverő berendezés
  3. Keverőgéprendszer

Amely 1 darab hagyományos és gluténmentes tésztára kifejlesztett ipari gépből, illetve 3 keverőszárból /spirál, habverő, vajtörő/ áll össze, 3 db kihúzható csészével, valamint az ehhez tartozó vízhűtő és vízkeverő berendezésből.

16 sebesség a csészének

Érintőkijelző, 300 programot lehet elmenteni, központi vezérlő egységen keresztül irányítható.

  • Tésztahőmérő
  • Lisztkapacitás: 6 – 60 Kg
  • Tésztakapacitás: 120 Kg
  • Csésze űrtartalma: 167 ltr.
  • Összteljesítmény: 18 Kw

Ehhez hozzátartozik a formázóberendezés etetéséhez szükséges csészeemelő és –billentő, amely közvetlenül a gyártóvonal előtt helyezkedik el, és biztosít állandó tésztaellátást a garatban, mely alsó-felső szintszabályzással van szerelve.

  • Mérete: 120 x 170 x 290 cm
  • Súlyuk egyenként: 1030 Kg
  • Csésze borítási magassága: gyártóvonal kemence garatmagasságához igazítva
  • Kapacitás: 130 –tól 300-as csészéig

5. Süteményformázó gép

  • kekszek, tészták formázása
  • 50 mm magasságú és 580 mm szélességű tészták formázása
  • különösen alkalmas olyan üzemek számára, ahol sok különböző és nagy mennyiségű tészta kerül feldolgozásra
  • Kapacitása kb. 138 m2 sütési felület óránként, ami nagyjából 300 db 580 mm x 780 mm-es sütőlapot jelent.
  • Nyitott állvánnyal – 6 db formázó henger elhelyezésére, a szalag végén fiókkal a lehulló darabok részére
  • Leborulás elleni védelem az egészen kisméretű kekszek formázásakor
  • 2 db formázó henger

6. Párosító (összerakó) berendezés

  • 2 soros behordás
  • pozícionáló a szalagon
  • dupla töltő fej
  • adagolása: 30-45 g
  • vákuumos párosító fej
  • besütés logozással
  • kihordó szalag

7. Lemezre rakó egység, mely a kihordószalagról 580×780 mm-es perforált alumínium lemezekre rakja a készterméket.

8. Központi PLC vezérlés

 

A gyártósor központi PLC vezérléssel működik, az egyes gépegységek központilag működnek az előre konfigurált receptúrák alapján. Valamennyi beállítást ezen a központi egységen keresztül lehet elvégezni, mely az összes gépegységet automatikusan vezérli.

Kategória: