Croissant sodró vonal

KALIBRÁTOR
Henger szélesség: 60 mm; Átmérő 100 mm.
Nyitása: 0-22 mm.
Ön-állító henger, a szalag sebességétől és a tészta mennyiségétől függően, egy szenzor segítségével.

VÁGÓ EGYSÉG

  • Adagolószalag;
  • Két fázisú vágó állomás;
  • Gyors és egyszerű leállítása és cseréje a vágóknak, guillotinnak (Peti kérésére)
  • Max. hasznos szalagszélesség: 580 mm;
  • Maradék tészta eltávolító;
  • Szinkronizált kihordószalag;
  • Szinkronizált keresztszalag a sodróegységgel.

UNIVERZÁLIS CROISSANT SODRÓ

  • Behordószalag;
  • Vágóhenger állítása;
  • Alsó és felső sodrószalag állítása mérettől függően;
  • Szalagok, vágók gyors rendszerű eltávolítása;
  • Kihordószalag.

TERMÉK
CROISSANT:

  • 7.000 db/ óra croissant 10-15 g
  • 6.000 db/ óra croissant 15-25 g
  • 5.000 db/óra for croissant 25-40 g
  • 4.000 db/óra croissant 40-60 g
  • 3.000 db/óra croissant 60-90 g

OPCIÓ:

TÖLTŐ BERENDEZÉS
Állítható sebességgel – 6 kimenettel
Jam, krémek, csokoládé, lekvár és egyéb kemény állagú töltelékekhez alkalmas

TÖLTÖTT CROISSANTHOZ SODRÓ EGYSÉG

  • Behordószalag;
  • Kiadás-, és ciklusfigyelő szenzor;
  • Elő sodróegység;
  • Ellentétes sodrószalagok;
  • Gyors rendszerű szalag eltávolítás;
  • Kihordószalag;
  • Elősodrás szabályzó;
  • Sodrat szélességét szabályzó egység;
  • Sodrás nyomásának szabályzása;
  • Élek nyomásszabályzása;
  • 3 fázisú ciklus vezérlés.

Töltött croissant:

  • 2.400 db/óra croissant 35-40 g
  • 2.000 db/óra croissant 50-70 g
Category: