Croissant sodró vonal
KALIBRÁTOR
Henger szélesség: 60 mm; Átmérő 100 mm.
Nyitása: 0-22 mm.
Ön-állító henger, a szalag sebességétől és a tészta mennyiségétől függően, egy szenzor segítségével.
VÁGÓ EGYSÉG
- Adagolószalag;
- Két fázisú vágó állomás;
- Gyors és egyszerű leállítása és cseréje a vágóknak, guillotinnak (Peti kérésére)
- Max. hasznos szalagszélesség: 580 mm;
- Maradék tészta eltávolító;
- Szinkronizált kihordószalag;
- Szinkronizált keresztszalag a sodróegységgel.
UNIVERZÁLIS CROISSANT SODRÓ
- Behordószalag;
- Vágóhenger állítása;
- Alsó és felső sodrószalag állítása mérettől függően;
- Szalagok, vágók gyors rendszerű eltávolítása;
- Kihordószalag.
TERMÉK
CROISSANT:
- 7.000 db/ óra croissant 10-15 g
- 6.000 db/ óra croissant 15-25 g
- 5.000 db/óra for croissant 25-40 g
- 4.000 db/óra croissant 40-60 g
- 3.000 db/óra croissant 60-90 g
OPCIÓ:
TÖLTŐ BERENDEZÉS
Állítható sebességgel – 6 kimenettel
Jam, krémek, csokoládé, lekvár és egyéb kemény állagú töltelékekhez alkalmas
TÖLTÖTT CROISSANTHOZ SODRÓ EGYSÉG
- Behordószalag;
- Kiadás-, és ciklusfigyelő szenzor;
- Elő sodróegység;
- Ellentétes sodrószalagok;
- Gyors rendszerű szalag eltávolítás;
- Kihordószalag;
- Elősodrás szabályzó;
- Sodrat szélességét szabályzó egység;
- Sodrás nyomásának szabályzása;
- Élek nyomásszabályzása;
- 3 fázisú ciklus vezérlés.
Töltött croissant:
- 2.400 db/óra croissant 35-40 g
- 2.000 db/óra croissant 50-70 g