BEMUTATKOZÁS

Cégcsoportunk 1990 óta foglalkozik sütőipari és élelmiszeripari gépek kereskedelmével, forgalmazásával és szakszerű szervizelésével.

2010-ben hoztuk létre a Triex Sütéstechnika Kft-t, mely a sütőipari gépekre, kemencékre specializálódott, nagy hangsúlyt fektetve a látványkemencékre, illetve az azokat kiszolgáló berendezésekre, eszközökre, tartozékokra.

Célunk, hogy a piaci körülményeket és lehetőségeket figyelembe véve, gyors és szakszerű segítséget nyújtsunk Partnereink számára, illetve, hogy megfelelő műszaki megoldást kínáljunk a termék kiválasztása során.

Partnereinek megtisztelő bizalmának köszönhetően, cégünk jelenleg több mint 1000 üzembe szállít berendezéseket visszatérő és elkötelezett megrendelői számára. Az általunk kínált berendezések költséghatékony működésű, megbízható, nagy teherbírású, jó megjelenésű gépek, melyek kiváló sütési eredményt produkálnak. 

Ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra, ezért örömmel hallgatjuk meg gépeinkkel kapcsolatos tapasztalataikat, melyeket közvetlenül gyártóinkhoz továbbítunk, ezzel is elősegítve, hogy a sütőipari berendezések még jobban megfeleljenek a megrendelőink személyes igényeinek. 

Csapatunk továbbra is készséggel áll rendelkezésére minden meglévő és leendő Ügyfelünk számára!

Üdvözlettel:
Szendrői Richárd
ügyvezető

PARTNEREINK