CROYMAT CROISSANT SODRÓ

  • Kalibráló egység: a tészta vastagságát milliméter pontosságra beállítja és a széltésztát eltávolítja.
  • Sodró egység: az alsó és a felső sodróhenger állítása lehetővé teszi a sodratok számának változtatását.
  • A hengerek tésztatípustól függően állíthatók
  • Vágó egység: kétszinten vágja a tésztát, így elkerülhető a tapadás
  • A szalagok különböző sebessége lehetővé teszi a tésztaháromszögek rendezett szállítását a sodró egység felé.
  • A széltésztát a gép a megfelelő tálcára szállítja, amely a vágó egység alatt található, így ezek a darabok is könnyen és gyorsan újra feldolgozhatók
  • Az áthordóasztal segítségével a gép valódi gyártósorrá válik.
    Különböző vágóhengerekkel több féle croissant és más pékáruk készíthetőek.

Category: