Egyedi tervezés alapján és az ügyfél igényei szerint kialakított konténerpékség.
A mobilitásnak köszönhetően igény szerint elhelyezhető egy adott telephelyen, de alkalmas lehet vásárokon, piacokon való részvételre is.
Technológiai folyamat leírás
Kenyér félék gyártási technológiája
Péksütemények gyártási technológiája
Kapacitásadatok | |
Kenyérfélék (tószt, vekni/cipó) | 330 db tószt + 580 db 500 g-os kenyér |
Kifli/Zsemle | 4800 db / 3 óra |
Baguette | 860 db / óra |
Töltelékes finompékáru | 1500 db / 3 óra |
Gép- és eszközlista
Poz. | db | Megnevezés |
1 | 2 | Elektromos forgóállványos kemence |
2 | 1 | Kelesztő |
3 | 1 | Fix csészés dagasztó |
4 | 1 | Tésztaosztó |
5 | 1 | Kiflisodró |
6 | 1 | 20 literes keverőhabverő |
7 | 1 | Water Mix vízkeverő |
8 | 72 | 60 x 80 cm es perforált alumínium sütőlemez |
9 | 4 | rozsdamentes acél 18 polcos tároló kocsi |
10 | 1 | Rozsdamentes acél gravitációs vízhűtő |
11 | 1 | Konténer szigetelt állapotban, igény szerinti színre fújva, elektromos, víz, belső világítás és padozat kialakítása, raktár és szociális blokk nélkül, rozsdamentes feldolgozóasztallal, 3 db beépített hűtővel és beépített dupla mosogatóval. |